PEB x FIVEUNITS

De laatste tijd heb ik twee obsessies, dat zijn streepjes en pantalons. Het liefst een combinatie van deze twee. En nee, voor een pantalon hoef je geen kantoorbaan te hebben deze dagen. Vandaag ben ik bij PEB in ‘t Sas Breda die me wat meer gaat vertellen hoe de pantalons van FIVEUNITS niet aan te slepen zijn en wat ze eigenlijk zelf van deze onmisbare musthave vinden.

Even een voorstelrondje, vertel eens iets over PEB en over jezelf

Hoi! Mijn naam is Boukje. Ik kom uit Tilburg en heb daar de studie textielkunde afgerond. Al snel kwam naar voren dat ik een grote affiniteit met mode had waardoor ik eigenlijk van ontwerp naar winkel ben gegaan. PEB is gezellige winkel en dat is precies wat het zo leuk maakt. Gericht op het midden – hoog segment. Casual met een chique twist. Pascal en ik voelen elkaar goed aan qua samenwerking en zijn daarom op de werkvloer ook echt een geolied team.

Om maar met de deur in huis te vallen, heb je er zelf ook een of misschien wel twee?

Zeker! De Angelie. Lekker casual broekje en makkelijk te combineren zowel casual als chique.

 Hoe combineer jij hem?

 Eigenlijk altijd met een sneaker eronder of een lage boot en dan bijvoorbeeld wel om het geheel wat vrouwelijker te maken een zijden blouse erop.

16265759_1011153815655292_4604587014096713730_n

In de kast moet de jeans steeds vaker ruimte maken voor de pantalon. De zelfbewuste, fashionable vrouw draagt alledaags makkelijker een pantalon met een sneakertje eronder. Hoe zie je dit beeld veranderen bij de klant die in de winkel komt?

Meestal komt de klant blanco binnen. Ze zijn niet echt op zoek naar iets in het bijzonder. Ik vraag meestal aan de klant waar ze van houden en lees hun stijl. Dan wordt je al een richting ingestuurd waar ze van houden en wat ze fijn vinden om te dragen. Een pantalon met bijvoorbeeld en sneakertje eronder en een sweater erop is veel gangbaarder geworden. Het jeanstijdperk zakt steeds verder weg. De ene klant durft meer en kiest bijvoorbeeld voor een pantalon met een duidelijke bandplooi of banen. De ander houd hem zo eenvoudig mogelijk. Er is onder de dames daarin echt een diversiteit.

Is er een specifieke favoriet onder de pantalons die niet aan te slepen is?

Ja, de Angelie! Deze kan divers gedragen worden. Zowel sportief als meer gekleed. Er komen dames binnen die een dubbele garderobe hebben, dus zowel voor werk als voor privé, en we hebben dames die dit combineren. Voor beide is dit een perfecte match omdat je hem divers kan combineren.

Met een bijpassend colbert erop of met een casual shirt. De pantalon zorgt voor een instant upgrade van je outfit. Hoe zie jij hem het liefst?

 Met een sneakertje of een enkellaarsje. Opgerold het liefst om er extra cachet aan te geven met een vrouwelijke top erop om het te breken.

Wat onderscheid de pantalons van FIVE UNITS van alle andere pantalons?

De schuine zakjes zijn typerend. De naad loopt naar het silhouet. De pantalons hebben het zogenoemde five unit handschrift en het is zowel een basis als een fun broekje!

Wat zou je combineren met (model five units pantalon) om een mooi, classy setje neer te zetten.

 

Ik heb twee setjes gecombineerd. De eerste is meer een zakelijke look. Pantalon met colbert en blouse en een chique enkelaars eronder. traditioneel zakelijk maar wel allemaal met een twist. De pantalon heeft een lichte ruit. Het colbert is in een contrast kleur, een witte blouse om het geheel te verbinden en een mooie enkelaars eronder om het af te maken.

De tweede set is een stuk robuuster. Lekker stoer pantalonnetje met een opgerold pijpje. Oker en denim kan dit seizoen erg goed met elkaar samen en het geeft een stoere look. Hieronder een stoer enkelaarsje om het geheel in balans te houden.

Hoe kenmerkend is de pantalon in het Bredase modebeeld geworden volgens jou?

Dames durven meer met de pantalon te spelen. Jong en sportief zie je heel veel en zakelijk in combinatie met chique. Hij wordt oneindig gecombineerd en op dit moment ook erg in het modebeeld vooruitgeschoven waardoor het echt een lieveling onder het publiek is geworden.

Noem een reden waarom iedere vrouw een pantalon van FIVE UNITS in haar kast MOET hebben.

 De super prijs-kwaliteit verhouding met een mooie pasvorm!

Score jouw broekje bij PEB in ‘t Sas in Breda of wil jij weten waar je deze toffe musthave nog meer te vinden is? Kijk via onderstaande link naar jouw verkooppunt in the hood! 

 

STORE LOCATOR

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s