LOOK WHAT I FOUND … SOME FASHION TREASURES

Founded in Rijswijk, crafted op Bali. Bij MY TREASURE HUNTS kun je uitdossen van earcandy tot armparty. Maar ook voor lifestyle ben je hier aan het goede adres. Wat dacht je van een zebrahoofd voor aan de muur, of een ananas deurknop!

Ieder item uit de collectie is persoonlijk ontworpen en handcrafted op Bali, waardoor niemand met een identiek sieraad van dit label rondloopt. Door het gebruik van brass, 925 sterling zilver en gold plated materialen in combinatie met halfedelstenen zorgt dit voor een karakteristieke touch aan de sieraden. Perfect voor jou en je loved ones!

my-treasure-hunts-oorbellen_1

Unieke jewellery en lifestyle voor een hele sterke prijs is wat MY TREASURE HUNTS echte fashion finds maakt. Sieraden met een luxe uitstraling en wereldse invloeden. Schatten van over de wereld die je dicht bij je kan dragen. Als speciale herinnering aan een mooi of dierbaar moment of op gewoon om jezelf te spoilen.

blok-bangles_1

Het ontwerpen vindt plaats op Nederlandse bodem, maar voor de vervaardiging van deze fine art treasures trekken ze het over de grens naar Bali, waar de productie plaats vind in een klein atelier. De eigenaresse van het merk, Tamara, gaat (too bad) regelmatig deze kant op om bij het vervaardigs proces aanwezig te zijn. Dit proces gebeurt allemaal met de hand waardoor geen enkel sieraad er hetzelfde uitziet.

100% uniek dus! Een eigenzinnig merk met een uniek karakter en vervaardigd met vooral heel veel liefde en een goede dosis joie de vivre!

My-Treasure-Hunts-Bali-sieraden-zilver

Ik heb nog wel een plekje vrij aan mijn pols voor een armparty van dit toffe label!

Wil je gewoon even in het echt de nieuwste TREASURES ontdekken? Klik op onderstaande link en vind jouw verkooppunt in de buurt! Store finder

Ook staat MY TREASURE HUNTS regelmatig op events en lifestyle markets. WAAR EN WANNEER? >>>>>> Events

Liefs Soscha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s