#BLAKE SEVEN GOES LAS VEGAS

blakeseven-losangeles95-minNot just some teasing…  hij is er! De nieuwe collectie van Blake Seven!

De winter wordt overgenomen door neon statements, electric teksten, revolvers en een woestijn klimaat. Dit kan niet anders dan Vegas baby! Blake Seven takes over Sin city for fall/winter 2017 en brengt het zwoele en rauwe woestijnklimaat naar ons.

 

Aankomend seizoen wordt een stuk kleurrijker met de nieuwe fall/winter collectie van Blake seven. We kunnen onze garderobe flink uitdossen met sweaters, statement tees en joggings. Even comfy als we gewend zijn van dit merk, geïnspireerd op Las Vegas met een ruw randje Nevada. Het kan ook niet anders dan dat de nieuwe collectie geschoten is in the city that never sleeps, Las Vegas ♠

 

This slideshow requires JavaScript.

De vrouw die wel van een tikkeltje statement en global houdt zweert aankomend seizoen weer bij dit merk. Naast de sweaters, tees en jurkjes hebben ze ook uitgebreid met meerdere joggings, pantalons en rokjes waardoor je jezelf van top tot teen kan hullen in deze toffe collectie.

Naast dit edgy en ruwe thema waar ze het najaar mee inluiden kun je ook weer goed slagen als je meer in bent voor de pasteltintjes, palletjes en vanilla teksten. Net zoals voorgaande collecties varieert Blake Seven altijd tussen ruig en suikerzoet. Hierdoor is er voor iedere type een perfect item.

 

Een van de weinige merken die zichzelf draagt en daarom des te meer een must om in de kast te hebben liggen! Neem een kijkje op instagram om helemaal up to date te blijven van de nieuwste collectie  Instagram/Blake Seven

Wil je weten of er bij jou ook een verkooppunt in de buurt is? Klik op de onderstaande link en vind hem bij jou!

#Blake Seven store locator

Fijn weekend iedereen!
Liefs Soscha

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s