Say it! Shout it! Express it!

Fashion is meer dan kleding. Het is een manier om jezelf zonder woorden te uiten. Inspirerend, edgy en rock and roll in samenwerking met super comfy jersey in rauwe kleuren.

Schermafbeelding 2017-08-15 om 22.55.42

Dit kenmerkt Nola.Nova. Een brand van ruwe, Amsterdamse origine, opgericht door twee zussen met een eigen en vooral vernieuwende visie op fashion en de attitude die zij met zich meebrengt. De collectie wordt het beste omschreven met de woorden ontwapenend, rebels en ongeremd. Statement shirts, casual jurkjes en signature sweaters gemaakt van top kwaliteit jersey zijn items die wij iedere collectie weer terugzien. Zo ook in de nieuwe STUNNER collection van dit najaar.

Aankomend seizoen kunnen we ons dus weer hullen in de comfy, statement shirts en sweaters van dit merk. Teksten als ”Poppy Funky” , ”Dazzling” en ”Stunner” geven je net even die confident boost en laten je dazllen alsof het vrijdag is en het weekend voor de deur staat! Wit, zwart, grijs en groen zijn dit najaar weer de leidende kleuren in deze fall/winter collectie. Ook zien we de bekende Amsterdam lijn weer terug in een vernieuwd jasje. Geen poespas. Pure materialen met ongeremde teksten. Hier gaat ons fashion hart sneller van kloppen. En zoals we allemaal weten ‘a girl is never out of quotes or sweaters‘. Dus kom maar op!

 

 

Nu het ver gedaan is met de warme zomeravonden en we ons langzaam weer moeten bedekken is er toch een lichtpuntje. Met de nieuwe collectie kunnen we ons gelukkig weer verheugen op deze heerlijke sweaters en shirts om fashionable en met opgeheven hoofd het najaar te trotseren!

YOU ARE A STUNNER. KEEP ON STUNNING

 

Liefs Soscha

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s